2021 koton yeni sezon ürünleri

Türkiye’nin en sevilen markalarından biri olmaya başaran kadın, erkek ve çocuk kıyafetleri, ayakkabıları ve aksesuarları üzerine koleksiyonlar sunan koton yeni sezon ürünlerinden online satın almak isteyenler için koton yeni sezon ürünleri satan birkaç online alışveriş sitesi önereceğim şimdi. Kendinden emin, stil sahibi ve şıklığına önem veren herkes için yaratılan Koton, her tarza uygun ve birbiriyle rahatlıkla kombine edilebilir parçaları bir arada sunuyor.

1. 1v1y.com : bir varmış bir yokmuş adlı bu internet alışveriş sitesinde koton yeni sezon ürünleri ve koton ole sezon sonu / koton ole seri sonu ürünleri indirimli fiyatlarda satılıyor.

2. modagram.com : trendyol’u bilen modagram’ı da hatırlayacaktır. trendyol’un sahiplerinin açtığı ve bazı koton ürünlerini diğer sitelerden daha ucuza alabileceğiniz bir alışveriş sitesidir.

3. enmoda.com : markafoni’ye ait bu sitede de yeni sezon koton kıyafetleri, yeni sezon koton ayakkabı, bot, çanta ve aksesuar modellerini bulmak mümkün. yine bazı koton modellerinde uygun fiyatları da görebiliyorsunuz.

4. morhipo.com : boyner mağazasının online versiyonu olan bu alışveriş sitesinde kotonun en yeni modellerini satın alabilirken, zamanı gelince sezon sonu fırsatlarını da yakalayabilirsiniz.

5. gencallar.com.tr : mağazalar zincirini bildiğimiz gencallar mağazaları da online koton yeni sezon satışı yapmakta.

Koton yeni sezon ürünleri

koton 2013-2014 koton yeni sezon 2013 kış koton yeni sezon çanta modelleri koton yeni sezon erkek çocuk kıyafetleri koton yeni sezon koleksiyonu koton yeni sezon ürünleri yeni sezon botlar koton

Koton / Koton by Ole 2013-2014 Sonbahar Kış Koleksiyonu

koton ole yeni sezon sonu

Koton 2013-2014 Sonbahar Kış Koleksiyonu‘ndaki temalardan “Sweet Punk“la asi, “Kış Şekerleri“yle yumuşak, “Decore“la da ışıl ışıl bir yeni sezon yaratıyor.

2013-2014 Sonbahar Kış koleksiyonunu heyecanla beklediğimiz Koton, yeni sezonu “Sweet Punk”, “Kış Şekerleri” ve “Decore” ismini verdiği üç ana temayla karşılıyor. Asi ve şık çizgilerin bir arada kullanıldığı bu yeni koleksiyonda pastel tonlar ve ışıltılı dokular bolca kullanılmış.

Sweet Punk
Koton’un yeni sezonda çalıştığı Sweet Punk temasında, 1970’li yıllara damga vuran, asi ve zıt tarzların modası günümüze uyarlanmış. Çiçek, ekose ve kazayağı desenleri kadife, deri, dantel ve kürk gibi kumaşlarda hayat bulmuş. Sweet Punk temasında kullanılan renkler ise şöyle: parlak kırmızı, kiraz, şarap, koyu zümrüt, petrol, duman grisi, siyah, beyaz ve metal tonları…

Dar ve sigaret ekose pantolonlar, saten kısa montlar, kadife ceketler, deri etekler ve taytlar, büyük tüylü kazaklar ve tunik elbiseler ağır ve metal detaylı botlar temanın ana parçalarını oluşturuyor.

Kış Şekerleri
Kış Şekerleri temasında, pastel tonlar ve toz şeker renkleri dikkat çekiyor. Kabandan pantolona kış mevsiminin en çok kullanılan parçaları tozpembe, bebek mavisi, krema, lavanta ve limon sarısı gibi renklerle modaseverlere sunuluyor.

Kış Şekerleri, modernist çizgilerin hakim olduğu yuvarlak omuzlu kabanlar, sigaret pantolonlar, büyük boy kazaklar, kare etekler ve tunik elbiselerle kış mevsimini selamlıyor.

Decore
Bu temada gömlekten eteğe, sweatshirtten elbiseye, her parça taş ve işleme ile süslenmiş. Temada yer alan kristal taşlar ruj kırmızısı, zümrüt yeşili, petrol, limon sarısı, şeker pembesi, parlak beyaz ve koyu kiraz tonlarında karşımıza çıkıyor. Yakalı bluzlar, ‘O’ yaka kabanlar, kazak ve sweatshirtler, kare kesim etekler, bluz ceketler ve montların ön plana çıktığı Decore süsten vazgeçemeyen kadınların tercihi olacağa benziyor.

Koton, gençlere hitap eden markası Ole’de Sweet Punk, Urban Girl ve Mountain Camp isimlerini taşıyan üç tema üzerinden yeni sezona hazırlanmış.

Sweet Punk’ta zımba, püskül, fermuar ve dantel detayları parlak deri, üç boyutlu dokular, parıltı ve altın renkleriyle harmanlanmış. Tüylü kazaklar, kürklü yelekler, deri taytlar, kareli gömlekler, çiçek ve leopar desenleri, renklerde ise petrol ve bordo ön plana çıkıyor.

Urban Girl teması parlak kırmızı, lacivert, gece mavisi, camel ve krema tonlarında kalem etekler, yaka detaylı bluzlar, kapüşonlu kabanlar, cool görünümlü elbise ve kazaklarla sezonu karşılıyor.

Maceracı ve moda tutkunu genç kızları hedefleyen Mountain Camp’ta ise, indigo mavisi, kahve, orman yeşili, tozpembe, ahududu ve böğürtlen tonları gibi sonbaharın tatlı renklerini püsküllü pançolar, tüylü kazaklar ve denim parkalarla kombinlenen mini şortlarda görüyoruz.