2021 ipekyol yeni sezon uğurlu hafta sonu indirimleri

ipekyol yeni sezon uğurlu hafta sonu indirimleri

ipekyol yeni sezon uğurlu hafta sonu indirimleri başlıyor!! Sadece 3 gün sürecek olan ipekyol yeni sezon indirimi, üstelik 2014 ipekyol yeni sezon koleksiyonu modellerinde geçerli olacak!!! ipekyolun 2014 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda göz koyduğunuz o elbiseye, cekete, pantolon, etek, gömlek, triko, bluz, hırka, ayakkabı ya da çantaya %50 indirimle ulaşabilirsiniz :))

ipekyol yeni sezon safari koleksiyonu Safarinin lüks yorumu, yazın en uç tatları, sportif siluetler ve marin hareketi ile 2014 yazı Ipekyol’da iddialı bir güç gösterisine dönüşüyor. Yükselen trend safarinin şehir hayatına hızlı giriş yaptığı 2014 İlkbahar Yaz ipek yol koleksiyonunda bu hafta sonuna özel seçili ürünlerde %50 indirim fırsatını kaçırmayın!

ipekyol yeni sezon uğurlu hafta sonu indirimleri

ipekyol yeni sezon 2014 kadın modası ve trendleri Sezonu, transparan ve fileli dokuların şekillendirdiği atletik kesimler açıyor. Dik kumaşlar teknik detaylarla birleşerek minimal siluetleri ortaya çıkarıyor. Yaz sezonunun olmazsa olmazı marin teması çizgisel dünyasından bu yaz da ödün vermiyor. Nakış ve gold detayları mavinin elli tonunda kendini gösteriyor. 60’lı yılların bohem yaşam biçiminin olmazsa olmazı retro desenler ise crop yakasız ceketler ve elbiselerde yer alıyor. Rahat ve dökümlü bir görünümün anahtar ögelerini uç yaz teması karşılarken; keten tunikler ve vual gömlekler de derin mavi tonlarında uç bir hafiflik sunuyor.

ipekyol yeni sezon uğurlu hafta sonu indirimlerinde %50 İNDİRİM

Feminen ve şık çizgisiyle dikkat çekerek, 2014 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda sezonun tüm trendlerini bir araya toplayan Ipekyol, 25-26-27 Nisan tarihleri arasında Uğurlu Hafta Sonu’na özel seçili sezon ürünlerinde % 50 indirim fırsatı sunuyor.

Siz de sezonun ilk Uğurlu Hafta Sonu’na özel seçili ürünlerdeki %50 indirim fırsatını kaçırmak istemiyorsanız 25-26-27 Nisan tarihleri arasında size en yakın Ipekyol mağazasını ziyaret edebilir ya da www.ipekyol.com.tr’den online alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.